Volg een gratis proefles

Nu Ben Jij

Claudia

Mijn naam is Claudia Cardarelli. Ik ben 21 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Helmond. Op 1 januari 2021 startte ik samen met Nika Nu Ben Jij. Dit omdat ik graag een steentje bijdraag aan deze (enorm drukke) samenleving.

Hard werken maar ook gezellig kletsen; deze balans is erg belangrijk voor mij. Door de ervaringen die ik bij onder anderen bij Brownies&Downies en verschillende basis/middelbare scholen heb opgedaan, kan ik goed overweg met alle soorten mensen die er zijn. Mensen met een bijzonder rugzakje, die speciale begeleiding nodig hebben, maar ook mensen die dat niet hebben maar gewoon even het overzicht verloren zijn.


Nika

Mijn naam is Nika van Stiphout en ik ben sinds 1 augustus trotse huurder van een ruimte in De Fitnessclub Helmond. Je mag altijd even zwaaien door het raampje van de eerste ruimte na de entree, of even binnen lopen voor een praatje!

Een gezonde geest en een gezond lichaam is voor mij erg belangrijk. Dit is iets wat ik gelukkig op jonge leeftijd al heb mogen ervaren. Ook ervaarde ik toen wat voor invloed muziek en zang heeft op de mens. Vandaar dat ik ook ontzettend blij ben dat ik mijn werk kan combineren met deze werkplek.

Ik werk als zelfstandig zangdocent, workshop ontwikkelaar en muziektherapeut onder de naam Nika van Stiphout Coaching en als zangeres van het zangduo Two On Point (samen met mijn vader Eddy van Stiphout). Daarnaast ben ik actief als sociaal-agoog/coach samen met mijn collega Claudia Cardarelli men andere helft van onze onderneming, Nu Ben Jij. Claudia kun je dus ook tegen komen in de Fitnessclub!

Op mijn 16e ben ik begonnen met het geven van zangles en optredens. Dit deed ik naast mijn studie Social Studies. Daarna heb ik dit werk 3 jaar gecombineerd met mijn werk als ambulant- en autismebegeleider (kinderen en volwassenen).

Sinds mijn 21ste geef ik muziektherapie. Dit noem ik zelf graag Muzikale Ervaringen omdat ik het met een breed scala van activiteiten en doelgroepen inzet. Ik haal ontzettend veel energie uit mijn werk omdat ik altijd bezig mag zijn met mensen, gezondheid en muziek.

Ooit kreeg ik van mensen de vraag of er niet zoveel verschil zit in alles wat ik doe. Maar werken in de gezondheidszorg en werken met muziek heeft nóg een hele grote overkoepelende passie voor mij; werken met mensen! Daarom heeft voor mij alles wat ik doe dezelfde intentie. Namelijk mensen (verder) vooruit helpen, (weer) zelfvertrouwen en plezier laten ervaren, laten ontspannen en mensen inspireren!

Maar door deze overlap kwam er ook ooit overlap in de werkzaamheden an sich. Ik merkte dat de zanglessen, vanuit behoefte van de leerling, steeds meer overliepen in een coaching sessie. Vandaar dat Claudia en ik in 2020 Nu Ben Jij zijn gestart. Hier kun je bij ons terecht voor de grote kleine probleempjes, waar je wel of niet hulp voor wilt zoeken. Wij bieden jou dat steuntje in de rug om (weer) fijn, gezond, mindful en gelukkig je leven te leven!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in de Fitnessclub, je bent van harte welkom!

Voor meer informatie over mijn en onze werkzaamheden kun je terecht op;
www.nikavanstiphout.nl
www.duotwoonpoint.nl
www.nu-ben-jij.nl

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95