Personal training

JOUW SPORTDOELEN (SNELLER) BEHALEN? PERSONAL TRAINING!

Sport- en Wellnesscenter De Bloesem biedt personal training aan. Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen. We werken samen met de volgende personal trainers:

Rogier de Jong

De uit Medemblik afkomstige Rogier is 35 jaar oud en is erg fanatiek met zijn sporten. Hij startte met voetbal, zwemmen en vechtsporten. Fitness werd daarna zijn passie. Op 21 jarige leeftijd ging hij bij het leger bij de Luchtmobiele Brigade, waar hij ontzettend werd uitgedaagd in allerlei sporten. Zo weet hij wat het is om fit te blijven. Uiteindelijk wil Rogier zijn horizon verbreden in de sportwereld en daarom is hij bootcamp instructeur en Personal Trainer geworden. Ook dat is zijn droom!

Het leuke aan het beroep Personal Trainer is dat je direct kan bijdragen aan jouw gezondheid. Samen werken we aan jouw doelen en ben ik de Trainer en Coach die ervoor zorgt dat jij blijft sporten! Mijn motto: Het moet dus het kan!
Mobiel nummer: 06 - 45 30 02 81
E-mail: rogersheeva@gmail.com

Cindy Smal

Cindy is woonachtig in Hoogwoud en moeder van twee kinderen. Sporten is een groot deel van haar leven geworden. Sporten zat er al van jongs af aan in, maar nu sport ze met meer inzichten en doelen. Door haar werk als online coach is ze zich gaan beseffen dat mensen helpen het mooiste wat er is. Ze geniet er van om mensen mentaal en fysiek sterker te zien worden. Maar plezier moet bovenaan staan. Graag helpt ze jouw bij het behalen van je sportdoelen. Wil je afvallen? Of wil je juist aankomen in spiermassa? Of wil je gewoon lekker in beweging blijven? Neem dan contact op met Cindy zodat jullie samen in De Bloesem aan de slag kunnen.
Mobiel nummer: 06 - 43 07 93 92
E-mail: csmal77@gmail.com

Bloesem je fit!

En meld je vandaag nog aan

Schrijf je hier in!

Bloesem je fit!

Bij ons sport je al vanaf € 29,00 p/mnd

Schrijf je nu in!