Summerproof? Slim Belly!

Strijd tegen buikvet
Beproefd afslankconcept bij Sport- en Wellnesscenter De Bloesem.
De buik wordt door veel mensen beschouwd als de belangrijkste probleemzone. Als de broek strak zit en de riem een gaatje ruimer moet, dan frustreert dat vaak enorm. Diëten en sporten zorgen er weliswaar voor dat er over het hele lichaam afgeslankt wordt, maar meestal pas in de laatste plaats rond de buikzone.

De oplossing is er voor dit probleem: de Airpressure Bodyforming methode. Deze methode, waarbij gebruikt maakt van de gepatenteerde Slim Belly buikband, zorgt ervoor dat buikvet op een natuurlijke en gezonde manier aanzienlijk vermindert. Door een lichte massage die wordt veroorzaakt door wisselende luchtdruk in de Slim Belly buikband, wordt de doorbloeding in de buikzone gestimuleerd met als gevolg dat de stofwisseling en afbraak van vet verbeteren.

Door middel van matige conditietraining en aanpassing van je voedingspatroon in combinatie met het gebruik van de Slim Belly zal je buikomvang enorm afnemen: tot wel 8 weken binnen enkele weken! Dat zijn wel 2 kledingmaten kleiner!

Doe mee!

Wil je ook in korte tijd buikomvang verliezen? Neem contant met ons op en maak een afspraak voor een intake gesprek. Je kunt ook je gegevens achterlaten op de website: debloesemwognum.nl/slim-belly. Tijdens het intake gesprek worden ook gelijk 3 afspraken per week ingepland. Daarnaast word je gewogen en gemeten. Je kunt ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds trainen met de Slim Belly buikband, 7 dagen per week. Maak je lichaam summer proof!

Terug naar overzicht