Nieuwe groepsles: Yoga!

We hebben gekozen voor de variant Vinyasa Flow Yoga, op dit moment één van de populairste stylen. Het is een energieke vorm van yoga. Doordat je een aantal verschillende houdingen dynamisch achter elkaar uitvoert ontstaan er een flow. Tijdens deze flow gebruik je de ademhaling. Deze vorm van yoga is goed voor je lichaamshouding en laat spanning verdwijnen.

Vinyasa is goed voor je rug- en buikspieren, vetverbranding, lenigheid en (spier)kracht, verdiepen van je ademhaling en het creëert rust en ruimte in je hoofd.

De les wordt aangeboden door Robin. Negen jaar geleden heeft zij haar eerste yoga les gevolgd en vanaf dat moment is het haar passie geworden. Naast dat het haar heel veel energie en rust brengt ervaar ze er ook veel plezier van. Ze heeft van haar passie haar beroep gemaak en heeft er erg veel zin in om andere mensen yoga les te mogen geven.

Heb je last van spanning of stress, of zoek je een energieke vorm van bewegen waarbij je de lichaamshouding verbetert? Of zoek je iets meer uitdaging? Doe een keer mee met deze les die voor iedereen toegankelijk is! 

 

Terug naar overzicht