Mooie actie door Nicole Steur

Nicole Steur gaat met haar neef drie keer de Alpe d'Huzes lopen in 2020! Een geweldig actie op geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Lees hieronder haar verhaal.

Even voorstellen;

Mijn naam is Nicole Steur, woonachtig in het mooie Wognum samen met mijn man, 2 kinderen en 3 katten. Ik werk als verpleegkundige binnen de kinderthuiszorg, doe daarnaast een thuisstudie kindervoedingsadviseur en hou van een uitdaging.

Wat ga ik doen?

In 2020 loop ik de Alpe d’Huzes samen met mijn neef om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. In 2018 ben ik de berg twee keer opgelopen;

  • 21 bochten
  • 14.5 km beklimming
  • 1100 hoogtemeters
  • 10,6 % hoogste stijgingspercentage

Nu wil ik de berg in 2020 drie keer oplopen. Een zware en emotionele uitdaging. Waarom emotioneel? Iedereen komt met hetzelfde doel, niemand meer dood aan kanker en onmacht omzetten in kracht! Met allemaal hetzelfde motto; opgeven is geen optie! Afgelopen 7 november verloor ik mijn tante aan deze ziekte, ik zal dan ook mijn laatste klim aan haar opdragen!

Ik krijg een aangepast trainingsschema bij de Bloesem, de sportschool waar ik al jaren sport. Daarnaast train ik buiten voor de lange afstanden. De Amsterdam City walk 26 km heb ik gelopen in oktober, in januari de halve wandel marathon van Egmond. En zo zullen er nog meer mooie trainingen op de planning komen.

Zouden jullie mij willen sponsoren?

In sportschool de Bloesem staat bij de instructeursbalie een donatiebox.                

Sponsoren kan ook via: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/nicolesteur

Heeft u een bedrijf en heeft u interesse in het sponsoren van een goed doel? Hier krijgt u natuurlijk ook wat voor terug.. zoals uw logo op onze loop shirts en meer. Voor informatie kunt u mij altijd mailen op n.schut@hotmail.com.

Terug naar overzicht