Hoe kies je de groepsles die bij je past?

Conditionele groepslessen
Wil je werken aan je conditie dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld Zumba, fitboksen, steps of een total body workout. Total body workout is conditie- en krachttraining in een. Tijdens deze intensieve les combineer je conditietraining met een hoge vetverbranding. Deze afwisselende trainingsvorm bestaat o.a. uit steps, BBB-oefeningen, tai-bo en aerobics.  

Krachttraining
Wil jij een strakke sixpack, armen als Popeye of billen als Beyonce? Dan zijn de volgende groepslessen echt iets voor jou! Denk aan body shape of total pump. Bij total pump maak je gebruik van een halter met gewichten. Je daagt alle spiergroepen uit om alles te geven. Kies je voor body shape dan zal je al snel strakker, sterker en fitter worden. 

Lekker Zen
Het draait om de juiste balans tussen body en mind. Naast onze conditionele groepslessen en krachttrainingen hebben we ook rustigere lessen die jouw mind weer helemaal in balans brengen. Denk hierbij aan yoga en total balance. Total balance is een resultaatgerichte work-out voor de opbouw van flexibiliteit en kracht met invloeden van yoga, tai chi en pilates. Je spieren worden niet alleen sterker, maar ook soepeler en je leert controle te krijgen over je bewegingen. 

Groepslessen en corona
Ben je klaar voor jouw eerste groepsles, maar twijfel je over de veiligheid m.b.t. corona, dan is het aan te raden om onderstaande even goed door te lezen. Jouw gezondheid en dat van onze medewerkers staat altijd centraal.

  • Wij houden ons aan de algemeen geldende regels van het RIVM.
  • Reserveren voor groepslessen is verplicht. Hoe je dat doet, dat laten we hier graag zien. 
  • Kleedkamers, douches en toiletten zijn weer open en worden regelmatig schoon gemaakt.
  • In ons sport- en wellnesscebter hebben wij een goed luchtventilatiesysteem. Deze blaast verse lucht van buiten de ruimte in en voert de lucht weer naar buiten af.

 Ben jij er klaar voor om jouw gezondheid een boost te geven? Dan zien we je graag in onze club!

Terug naar overzicht