Wellness

Na inspanning komt ontspanning! En dat kan in het zonnecentrum, in de infrarood sauna of in de Finse buitensauna. Je kunt heerlijk onstpannen op het buitenterras. In het pand bevindt zich ook een massage salon voor sport-,  ontspannings-, hotstone,- en voetreflex massage.

SAUNA

Bij Fitnessclub Schagen kun je terecht voor inspanning en ontspanning. Want wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! Bij Fitnessclub Schagen hebben we een infrarood sauna en een echte Finse buitensauna! 

Zonnebank

Je kunt het het hele jaar door terecht voor het opdoen van een lekker zomers tintje. Veilig en verantwoord. Uiteraard wordt onze zonnebank goed onderhouden en zullen we de lampen regelmatig vervangen. Met onbeperkt abonnement is het gebruik van de zonnebank gratis!

Voor gebruik van de zonnebank, kun je hier online een reservering maken!

Voor het gebruik de zonnebank gelden de volgende spelregels:

  • maak alleen gebruik van de zonnebank indien je 18 jaar of ouder bent
  • cosmetische producten, zoals parfums en make-up, kunnen in combinatie met ultraviolet licht een huidreactie veroorzaken. Verwijder daarom altijd sieraden, cosmetica en parfum voor je gebruik maakt van de zonnebank.
  • gebruik geen zonnebrandcrèmes onder de zonnebank, omdat die gemaakt zijn voor de bescherming tegen echt zonlicht. Maak ook geen gebruik van een zelfbruinend middel of bruiningspillen. De combinatie van bruiningspillen en UV licht kan de kans op huidirritaties en zonnebrand vergroten.
  • producten die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik onder de zonnebank, kunnen wel veilig gebruikt worden.
  • stop direct met zonnen als de huid vreemd reageert met bijvoorbeeld uitslag, jeuk of snelle verbranding. Levert het bruinen ongewenste reacties op die je niet kunt verklaren, stop dan met de kuur.
  • als je onder de zonnebank gaat, gebruik dan altijd het beschermende brilletje, die verkrijgbaar is aan de bar.
  • combineer op één dag niet het gebruik van de zonnebank en zonnebaden buiten.
  • maak niet meer dan 50 maal per jaar gebruik van de zonnebank.

Klik hier en analyseer welk huidtype jij hebt!

Met all-in abonnement is het gebruik van de zonnebank gratis! Het gebruik van de saunabaden zit voor alle leden bij het abonnement inbegrepen.  Je kunt ook los gebruik van de zonnebank, de kosten hiervoor bedragen € 7,- per keer.

Volg een gratis proefles

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn