Volg een gratis proefles

Fysiotherapie Citadel

Bij Fysiotherapie Citadel streven we natuurlijk naar de hoogste kwaliteit in behandelen. Om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen bereiken werken wij daarom zo veel mogelijk samen met Fitnessclub Helmond. Door deze samenwerking kunnen we zo goed mogelijk de link leggen naar jouw dagelijkse activiteiten.

Carola Stork en Luc Jacobs, de sportfysiotherapeuten, zijn dan ook met regelmaat te vinden op de vloer van onze fitnessclub. Hier behandelen zij niet alleen fysiotherapiepatiënten maar zijn ze ook aanspreekpunt voor de leden van Fitnessclub Helmond.

Manueel therapeut en handtherapeut Frank Rekers is er voor klachten aan hand, pols en ellenboog. Handtherapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor handletsels, overbelastingsklachten en toestand na hand- en polsoperatie. Er wordt ook de mogelijkheid geboden om het veel voorkomende Carpaal Tunnel Syndroom te laten behandelen zonder operatie. Dit gebeurt in samenwerking met Handtherapie Geldrop in paramedisch centrum De Kleine Dommel met de Phystrac-methode.

 Bel voor een afspraak bij Fysiotherapie Citadel naar: 06 2 83 83 023

 Foto: Luc Jacobs aan het werk

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95